Produkty
{{product.title}} {{(product.price | currency).replace(",00", "")}}
Kategorie
{{(basket.prices.totalPrice | currency).replace(',00', '')}}{{getBasketItemCount(basket.items)}}
{{basketItem.product.title}}
{{basketItem.product.title}}
{{ $index > 0 ? ', ' : '' }}{{ isColorParameter(parameter) ? getColorText(parameter) : '' }}{{ !isColorParameter(parameter) ? parameter : '' }}
{{(getProductPrice(basketItem) | currency).replace(',00', '')}}
{{additiveServiceWithPrice.name}}
{{(additiveServiceWithPrice.price | currency).replace(',00', '')}}
{{basket.coupon.name}}
-{{(basket.prices.totalDiscountPrice | currency).replace(',00', '')}}

Ochrana osobních dat

 

Osobní data zákazníků jsou uchovávána v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v platném znění. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Uzavřením kupní smlouvy dává kupující prodávajícímu souhlas se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu a jejich odstranění z naší databáze a další zákonná práva k těmto údajům.

Osobní data, která kupující uvede při objednání, slouží výhradně pro naši potřebu a nebudou poskytnuta jiným subjektům. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný k bezproblémovému doručení zboží.

Rychlé doručení

Dopolední objednávky expedujeme v ten samý den.
Vše co nabízíme, máme skladem

Široký sortiment  Máme rozsáhlou nabídku zboží od mnoha výrobců
Jsme výrobcem kosmetiky Essenté a zastupujeme v ČR značku RefectoCil

Množstevní slevy Při nákupu nad 2.000 Kč získáváte slevové kupony pro příští nákup
Čím větší nákup, tím větší sleva

Doprava ZDARMAPři nákupu nad 1.500 Kč máte u nás dopravu zdarma

PayU platební metody
Moderní eshop od  Webmiumeshop