Kosmetika Mako

xxxxxxxxx


Parafín s vitamínem A

1500 g

Parafín s vitamínem A
413,00 Kč
ks 
Kat. číslo: 2635
Parafín pro využití v kosmetice a péči o zdraví
Parafín je speciální vosk získaný z ropy. Vyniká svou schopností zadržovat teplo. Tuhne při teplotě 52-62°C. Parafín má všeobecně prospěšné účinky na kůži. Jeho účinky jsou zdravotní i estetické. Použít lze jako pleťovou masku na obličej, kosmetickou kúru, zábal na krk, ruce nebo nohy.

Účinky parafínových zábalů:
• prohřívá, uvolňuje a prokrvuje pokožku
• působí proti tvorbě vrásek
• otevírá póry
• zjemňuje ztvrdlou a zrohovatělou kůži na loktech, kolenou, rukou a chodidlech
• zbavuje pokožku šupinek a odumřelé kůže
• odstraňuje tukové polštářky celulitidy

Použití: Po roztavení ve vodní lázni, při teplotě cca 50°C, se nanáší v tenkých vrstvách štětcem na pokožku. Nechá se 20 minut působit a pak se stahuje od čela směrem ke krku.
Pro trvalejší efekt je vhodná aplikace 10 kúr s odstupem jednoho týdne.

Ingredients: Paraffin, Paraffinum liquidum, Retinyl Palmitate.

Foto pouze ilustrační.

Aktuality

Akce 2012
Věrnostní program 2012

Za nákup přesahující 2.000 Kč získáváte věrnostní body. Za každých 2.000 Kč dostanete 10 bodů, za které můžete čerpat výhodné odměny.

Jak správně obarvit řasy a obočí?
Jak na trvalou na řasy?

Anketa

Zaujal Vás náš obchod?

doplnkove pripravky

PARAFÍNY

Parafín je speciální vosk získaný z ropy. Vyniká svou schopností zadržovat teplo, má všeobecně prospěšné účinky na kůži. Použít lze jako pleťová maska na obličej, kosmetická kúra, zábal na ruce nebo nohy.

PŘIHLÁŠENÍ

zapomenuté heslo | registrace nového uživatele

NÁKUPNÍ KOŠÍK

Zboží: 0 ksCena: 0,- Kč

nákupní košík | objednat

akce právě probíhá ...